Over ons

2,5 jaar geleden, begin 2018, hebben Patrick en ik het importeurschap van Hensel voor de Nederlandse markt overgenomen. Een merk welke al ruim 57 jaar bestaat. Ook in Nederland kent het een lange historie en werd het jarenlang geïmporteerd door G&P.

De ambities van Hensel Duitsland en G&P kwamen de afgelopen jaren echter steeds verder uit elkaar te liggen en het was onvermijdelijk dat er op termijn een oplossing gezocht zou moeten worden. “Na een aantal intensieve gesprekken met G&P heeft het hoofdkantoor in Duitsland dan ook moeten besluiten dat het uiteindelijk voor iedereen beter zou zijn als het importeurschap overgedragen zou worden aan een jong en ambitieus team”, aldus Guido Puttkammer, alg. dir. Hensel Duitsland.

Het eerste jaar stond voor ons dan ook vooral in het teken van opbouwen en vernieuwing. Een nieuwe locatie voor Hensel Nederland, 2 experience centers, veel nieuwe producten gelanceerd, nieuwe website, nieuwe webshop en een compleet nieuw team.
Na een jaar van hard werken stond er weer een professioneel importeurschap en konden we verder gaan bouwen aan de toekomst. Dit hebben we dan ook zeker gedaan! We hebben 2019 met een zeer positief gevoel kunnen afsluiten. Met een berg nieuwe contacten en klanten gaan we vol vertrouwen de toekomst in.

Dit alles hebben we gedaan met een fantastisch team. Vol met passie voor de fotografie, mooi licht en oog voor de klant.  Ieder vanuit zijn of haar eigen mooie locaties.

Peter de Koning

2d47f64a-0a8a-445f-93bc-c828ae4f4b87-2

Peter de Koning

Eigenaar

Eigenaar van Hensel studiotechniek. Weet als geen ander zijn passie voor apparatuur en technische mogelijkheden over te brengen en..

Patrick Bongartz

Patrick Bongartz

Medeoprichter

Medeoprichter van Hensel studiotechniek en portret- / bedrijfsfotograaf. Al ruim 10 werkt hij met de Hensel apparatuur en..

Marco-102

Marco ter Beek

Ambassadeur

Marco is een Nederlandse fotograaf uit Almere op 12 minuten afstand van Amsterdam en is in het bezit van een eigen studio en ..

Frank Headshot okt 12 2019

Frank Doorhof

Ambassadeur

Fotograaf en KelbyOne trainer Frank Doorhof geeft workshops model fotografie in zijn studio in Emmeloord, in het buitenland..

EPH_9308

Josefien Hoekstra

Ambassadrice

Hensel ambassadrice sinds 2019 en vertegenwoordigd Hensel op beurzen, bij workshops, demonstratie’s etc..

51dceb34-d5df-4fa4-959b-98a8e0703f80

Peter Stuart

Service monteur

In 2019 hebben we ook servicemonteur Peter Stuart aan ons team mogen toevoegen. Peter heeft al een jarenlange ervaring in..

IMG_8912

Guy van Rhoon

Marketing

Sinds 2020 adviseert Guy van Rhoon Hensel op het gebied van marketing. Door zijn jarenlange ervaring bij bureaus zal…

Officieel importeur van Hensel voor Nederland en België.