24 mei 2020 peter

Peter de Koning

.

.

Over Peter

De afgelopen jaren heeft Peter vele opdrachten uitgevoerd voor zowel particulieren als zakelijke klanten en ervaringen opgedaan in veel vakgebieden binnen de fotografie. Na het behalen van het “vakdiploma fotografie” aan de fotovakschool Boxtel is hij zich vooral gaan toeleggen op studio- en bedrijfsfotografie. Voor vele bedrijven heeft hij reportage’s mogen maken voor hun website, catalogussen, nieuwsbulletins enz.

Naast deze activiteiten in de fotografie is Peter ook al jaren actief als verkoopleider bij een groothandel voor de bouw en industrie. Daar heeft hij geleerd hoe je een bedrijf of merk in de markt zet en wat er allemaal voor nodig is om een bedrijf te laten groeien in een lastige markt.

 

Hensel

Door de fotografie is Peter zo’n 4 jaar geleden in contact gekomen met Patrick Bongartz, collega fotograaf uit Cuijk. Vanaf de eerste dag hadden ze een klik en samen hebben zij veel mooie projecten mogen uitvoeren en hebben ze veel gebrainstormd over de toekomst, samenwerkingen en gekeken waar mogelijkheden lagen in de fotografie.

Patrick werkte al jaren met studioapparatuur van Hensel en zo zijn zij ook in contact gekomen met de fabriek in Duitsland. Door de ervaring van Peter met dealer- en importeurschappen van diverse merken, de kennis en ervaring van Patrick met Hensel en een toenmalige importeur die al lange tijd aan had gegeven er langzaam aan mee te willen stoppen, zijn zij met z’n allen in gesprek gekomen en dat heeft uiteindelijk in April 2018 geresulteerd tot het dealer- en importeurschap voor de Nederlandse markt.

Officieel importeur van Hensel voor Nederland en België.